Ara
Generic filters

A. S. Byatt – Ragnarök / Tanrıların Alacakaranlığı

TIMES’ın 1945’ten günümüze, gelmiş geçmiş En İyi 50 İngiliz yazar arasında gösterdiği A.S. Byatt’tan çarpıcı bir roman…

Dünya yeniden filizlenen bir ceset, gökyüzü ise kafatasının içindeki boşluktu. Ragnarök gelip çatmıştı…

İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşadıklarına anlam vermeye çalışan küçük bir kız çocuğu İskandinav mitolojisi üzerine bir kitap bulur ve savaşın yarattığı dehşetin ortasında bambaşka bir kıyametle karşı karşıya kalır… Belki de insanı anlamadan önce tanrıları anlamak gerekir.

Biz mi daha acımasızız yoksa tanrılar mı?

Dünyayı insan mı yoksa tanrılar mı daha önce yok edecek?

Şüphesiz Byatt’ın şimdiye dek yazdığı en güzel ve en dokunaklı eserlerden biri. – Independent

Baş döndürücü ve muhteşem. – Ursula K. Le Guin

“Olağanüstü bir yeteneğ

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

One thought on “A. S. Byatt – Ragnarök / Tanrıların Alacakaranlığı

Bir yanıt yazın