Ara
Generic filters

Yavuz Bülent Bakiler – Türkistan Türkistan

“Şair Yavuz Bülent Bâkiler’in, artık çok ciddi bir rakibi var: Yazar Yavuz Bülent Bâkiler. Kalemini eliyle değil, gönlüyle kavramış bir yazar bu. Zevkle ve bir hamlede okunabilecek bir kitap.” 

-Ahmet Turan Alkan-
“Türkistan Türkistan: Kökleri yolunmamış, şuurları körelmemiş, inançları yozlaşmamış her Türk’ün birkaç defa okumasında fayda umulan bir kitap. Unuttuğumuz özümüze ayna tutan, yitiklerimize köprüler kuran, hasretin, umudun, vuslatın kapılarını aralayan yöğrük at misali yörük bir kitap. Türkistan Türkistan, ruhlarımızın sılasıdır.” 
-Bahattin Karakoç-
“Kitabı bir nefeste okudum. Bâkiler’in şâirane üslûbu, meğer nesrinde de aynı nefasetle devam edebiliyormuş. Bunu sevinerek ve takdir ederek gördüm.” 
-S. Ahmet Arvasî-
Üsküp’ten Kosova’ya kitabıyla Rumeli hasretini kaleme alan Yavuz Bülent Bâkiler, atayurda yaptığı seyahati Türkistan Türkistan’da anlatıyor. 

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

Bir cevap yazın