Ara
Generic filters

Elizabeth Kostova – Tarihçi

Gerçeğe Hazırlıklı Olun: Drakula’nın Kötülükleri Hala Sürüyor Olabilir…

Genç bir kadın, babasının kütüphanesini karıştırırken yaprakları sararmış mektuplar ile eski bir kitap bulur. Kitabın gizemi ve mektupların içerdiği bilgi genç kadını tarihin derinliklerinde, tasavvur bile edemeyeceği bir yolculuğa çıkarır: Babasının geçmişinde gömülü olansırlara, annesinin gizemli kaderine ve onların tarihin karanlık sayfalarında gizli kalmış, akla hayale sığmayan bir kötülükle olan bağlantısına… Kazıklı Voyvoda… Drakula…

Modern dünya ile Kazıklı Voyvoda efsanesi arasında bir bağ olabilir mi? Drakula mitinin gerçekten var olma ve nesilden nesle geçerek günümüze kadar ulaşma ihtimali var mı? Bu soruların yanıtları, Tarihçi’nin kahramanlarının manastırlardan tozlu arşivlere,
İstanbul’dan Doğu Avrupa’ya kadar uzanan araştırmaları sonucu ortaya çıkacak.

Bir kadınsa sonuca tüm tarihçilerden daha fazla yaklaşacak ve Kazıklı Voyvoda – Drakula’nın tarihi  güçlerini saklayıp korumak adına her şeyi göze alan  düşmanların nefesini ensesinde hissederek; gizli  metinleri, ortaçağdan kalan kumaşlara işlenmiş  şifreleri, anlamsız gibi görünen işaretleri çözüp hem  kendi geçmişinin sır perdesini aralayacak hem de  şeytanın ta kendisiyle yüzleşecektir.

Heyecanın ve merakın, iyinin ve kötünün, gerçeğin ve  fantazinin, dünün ve bugünün ikilemlerini ustalıkla  harmanlayıp okuru tarihin içinde uzun soluklu bir  yolculuğa çıkararak unutamayacağı bir deneyime  sürükleyen Tarihçi’yle Elizabeth Kostova, Don Kişot’la  başlayan ‘roman’ geleneğini sürdürüyor.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

One thought on “Elizabeth Kostova – Tarihçi

Bir cevap yazın