Ara
Generic filters

Alexandra Potter – Paris’ten Sevgilerle

İnsan büyük bir aşkı birkaç satıra, küçücük bir odaya nasıl sığdırabilir? Yüreğinizi yakan sırları saklamaya bir ömür yeter mi?

Erkek arkadaşı tarafından havaalanında yüzüstü bırakılan Ruby Miller, gözyaşlarını silip Paris’e doğru yola çıktığında kendisine bu soruları soracağından habersizdir. Aslında tek istediği en yakın arkadaşı Harriet’ın kollarında teselli bulmak olan Ruby, uzun bir süre aşktan ve onunla ilgili her şeyden kaçınmaya kararlıdır. Ancak aşkın başkentinin onun için çok başka planları vardır. Paris’te onu neredeyse yetmiş yıldır gizli tutulan bir daire, buruk bir aşk hikâyesi, bir kadının ardında bıraktığı soru işaretleriyle dolu bir geçmiş ve birçok kişinin hayatını değiştirecek büyük bir sır bekliyordur.

Paris’e kendi kırık kalbini iyileştirme umudu ile gelen Ruby, onu her adımında takip eden geçmişinin gölgesine ve allak bullak olmuş hayatına rağmen kendini neredeyse bir asırlık bu gizemin içinde bulur. Fakat aşk uğruna ne kadar ileri gitmeyi göze alabilecektir?

Alexandra Potter’ın masalsı anlatımıyla sizi adeta Paris sokaklarında bir gezintiye çıkaracak olan Paris’ten Sevgilerle aynı anda hem güldürmeyi hem de ağlatmayı başarabilen nadir kitaplardan biri.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

One thought on “Alexandra Potter – Paris’ten Sevgilerle

Bir cevap yazın