Ara
Generic filters

Şafak Altun – Cumhuriyet Ekonomisinin İlk Mucizeleri

Cumhuriyet Ekonomisinin İlk Mucizeleri kitabı, Türkiye’nin ilklerinden bahsediyor. İlk ulusal market zincirimiz olan Migros, ilk satışlarını seyyar satış kamyonlarıyla yapıyor, satış kamyonları semt semt dolaşıyormuş.
İlk marketimiz mahalle mahalle geziyormuş
Şafak Altun, hazırladığı “Cumhuriyet Ekonomisinin İlk Mucizeleri” kitabında Cumhuriyet ekonomisinin hayatımızı değiştiren ilklerini kayıt altına alıyor. Türkiye’nin ilk kumbarasını kimin dağıttığı, ilk kağıdı kimin ürettiği, Türkiye’de yapılan ilk cam bardaktan ne zaman çay içtiğimiz gibi ilginç detaylar bir zamanların Türkiye’si hakkında fikir veriyor.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

Bir yanıt yazın