Ara
Generic filters

Mümtaz Soysal – Çürüyüşten Dirilişe

Türkiye, sorunları çok bir ülke.Anlatmaya, çözüm yollarını saymaya kitaplar yetmez. Ciddi sorunlar bunalımlara, patlamalara da dönüşebilir;ivedi çözümler gerek. Bunları olabildiğince çabuk ortaya koymak elbet gereklidir.
Ama Türkiye’nin geleceğini düşünmeye sorunlarla başlamak yanlış. Her gün birçoğu gereksiz, incir çekirdeğini doldurmayan, aslında sorun olmayan sorunlarla boğuşmak,bu topluma çok zaman kaybettiriyor. Böyle bir tutum,Türkiye’yi dünyanın temposundan uzak kalmaya, yarıştan düşmeye sürükleyebilir.
Oysa Türkiye, başta en değerli varlığı gençlik olmak üzere, elindeki kaynakları değerlendirmek için yitirecek zamanı olmayan bir ülke.Bu ülkenin muhtaç olduğu, umuttur, geleceğe güvenle bakabilmektir.Bunun için de, umudu ve güveni getirecek çıkış noktalarının yakalanması gerek.Sorunlar, ancak, insanları bu çıkış noktalarına götürecek vesileler olabilir.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

One thought on “Mümtaz Soysal – Çürüyüşten Dirilişe

Bir cevap yazın