Ara
Generic filters

Henrik Ibsen – Bir Halk Düşmanı

Bayan Stockmann: (Hovstad’a) Buyurmaz mısınız-? (yemek odasını işaret ediyor)
Mübaşir: Sakın yanlış anlaşılmasın; en fazla rağbet görme beklentisiyle belirli bir okur kitlesine yazı yazmaya cesaret ettiği  için onu asla yadırgamıyorum. Ayrıca şahsen gazetenize  karşı menfi düşünceler beslemem için de herhangi bir nedenim yok sayın  Hovstad.
Hovstad: Evet, ben de aynı kanıdayım.
Mübaşir: Şehrimizde büsbütün bir hoşgörü havası egemen; –  gerçekten iyi bir yurttaşlık ruhu. Ve bu da etrafında birlik olmamızı gerektiren büyük ortak bir sorumluluğumuz var, büyük ölçüde tüm hakkaniyetli  yurttaşları ilgilendiren bir sorumluluk
Hovstad: Kaplıca tesisleri, evet.
Mübaşir: Kesinlikle öyle. Bizim büyük, yeni, görkemli kaplıca tesislerimiz var. Dikkat edin! Kaplıca aynı zamanda şehrin en görkemli yaşam koşulu olacak Sayın Hovstad. Şüphesiz!

<!– #YASAKELMA

–>

Destek

Tarafımıza yapılan telif hakkı ihlali bildirimi neticesinde ilgili bağlantı yayından kaldırılmıştır.

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

One thought on “Henrik Ibsen – Bir Halk Düşmanı

Bir yanıt yazın