Ara
Generic filters

Emine Supcin – Filozoflardan Seksi Seyler

[featured_image]
indir
FileAction
xxPK5Yqtwwc5OwDownload

Dosya sayısı birden fazla olduğunda sayfanın altında mevcut dosyalar listesinden indirin.
  • Version
  • Download 567
  • Dosya Sayısı: 1
  • Oluşturma: 2023/04/09
  • Güncelleme: 2023/03/06

"Elinde keser sapı ile sap gibi ortada kalmak istemiyorsan, sevişmenin altın kurallarını bileceksin! "
-Zeus-

"Erkeklerin sevişebilme süresi, ortalama bir buçuk dakikadır." -Afrodit-

"Yıllanmış şarap nasıl damakta lezzet, ruhta şehvet uyandırırsa; yıllanmış sevgili de yatakta şerbet, dudakta lezzet, ruhta ebediyettir."
-Ömer Hayyam-

"Erkekler, biz kadınlara bahşedilmiş hediyelerdir."
-Cleopatra-

"Bir kadına gidiyorsan, yanına kamçını almayı unutma." -Nietzsche-

"Cinsel eğilimlerin temeli hazdır."
-Freud-

"Sevişmeyi uzun tutmak ve uzun tutabilmesi için erkeği eğitmek görevi olan benim gibi biri, en az dört saat sevişebilir."
-Sayuri-

"Allah'ım kamçımı benden önce öldürme!" Neyzen Yasaklar ilgi çekicidir. Onları ihlal etmekse karanlık bir zevk verir. Ürperti dolu, adrenalin seviyesi yüksek bir zevk. İnsanın peşinde koştuğu da budur"
-Da Vinci-

"Bir kere sevdiğinizi belli ettiniz mi, dünyadaki tüm diğer insanlar sizden daha fazla değer kazanır onun gözünde!"
-Bukowski-

"Çiçekleri severim. Ama başkalarının bahçesindeyken. -Kazanova-

"Haçan onu bunu pilmem! Çakacaksın, ses çikacak da!"
-Temel-

Ve dahası... Sanatsal dokunuşlarla işlenmiş mizahi felsefenin en iyi örnekleri bu kitapta!

Mevcut Dosyalar:

FileAction
xxPK5Yqtwwc5OwDownload

UYARI! Bu sayfada yer alan e-kitaplar tanıtım amaçlıdır. Yasal olarak indirmiş olduğunuz dosyanın 24 saat içersinde silinmesi gerekmektedir; silinmemesi durumunda tüm sorumluluk size aittir.

Share

Bir yanıt yazın